Tiedote

ATTRACT-aloite julkistettu

1. elokuuta 2018

ATTRACT on uusi aloite, joka tuo yhteen Euroopan perustutkimuksen ja teollisuuden yhteisöt pyrkien edesauttamaan seuraavaa sukupolvea havaitsemis- ja kuvantamisteknologioita. Yhteistyö tutkimuksen ja teollisuuden järjestöjen välillä on elintärkeää ja ATTRACT tarjoaa uuden mekanismin tälle yhteistyölle huomattavan siemenrahaston muodossa.

Tänään 1.8.2018 ATTRACT avasi kutsun järjestöille esittää läpimurtoprojekteja uraauurtaville havaitsemis- ja kuvantamisteknologioille. Jos sinulla on mullistava ajatus viedä tiedettä eteenpäin tekemällä yhteistyötä läpimurtoteknologioiden kehittämiseksi havaitsemisen ja kuvantamisen aloilla, ja jos osaat kuvitella markkinoitavia tuotteita, ATTRACT haluaisi kuulla sinua. Hakemuksia näistä ajatuksista voi lähettää kolmen kuukauden ajan hakuajan päättymiseen mennessä 1.11. kello 0:59 Suomen aikaa.

ESO on ATTRACT-projektin yhteistyökumppani ja tekee työtä yhdessä ATTRACT:in kanssa auttaakseen sen päämäärien saavuttamisessa. Tulevina viikkoina ESO mainostaa ATTRACT:ia sosiaalisen median kanaviensa kautta, jakaen yksityiskohtia siitä kuinka voit osallistua.

Projektien kokonaisrahoitus on 17 miljoonaa euroa, itse kunkin mukaan valitun projektin saaden 100 000 euron siemenrahoituksen. Tämä rahoitus tulee Euroopan Unionin Horizon 2020 -tutkimus- ja -innovaatio-ohjelmasta.

Linkit

Yhteystiedot

Rami Rekola
ESO:n tiedeviestintäverkoston Suomen edustaja
Tuorlan observatorio
Sähköposti: rareko@utu.fi

Calum Turner
ESO Assistant Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6655
Matkapuhelin: +49 151 1537 3591
Sähköposti: pio@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann18059

Kuvat

Combined ESO & Attract Logos
Combined ESO & Attract Logos
Englanniksi