Tiedote

Sinun tapahtumasi ESO Supernova-planetaariossa ja -vierailijakeskuksessa

Tapahtumaesite on nyt verkossa

23. maaliskuuta 2018

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskus tarjoaa ainutkertaisia vaihtoehtoisia tapahtumapaikkoja tapahtumien järjestäjille Münchenissa. Tapahtumaesitteemme tarjoaa tietoja vuokrattavissa olevista tiloista ja saatavilla olevista palveluista.

Keskus voi tyydyttää konferenssi-, kokous-, työpaja-, iltajuhla- ja monien muiden tapahtumien tarpeet. Keskuksella on kaksi kohokohtaa tapahtumapaikkavaihtoehtojen suhteen. Ympäristönä 360 asteen planetaario on innoittava ja vaikuttava. Void (tyhjiö) on ympyränmuotoinen huone, joka esittelee seinillään Linnunrata-galaksia ja sen tähtikatto voidaan valaista eteläisen pallonpuoliskon taivaan tähdistöillä.

Muut tilat käsittävät 2200 m2:n näyttelytilat, kaksi seminaarihuonetta ja avokattoisen kattoterassin, jolta Alpit näkyvät kirkkaana päivänä.

Mikä tahansa tapahtuma, jota varten ESO Supernova valitaan tapahtumapaikaksi, hyötyy pysäköintitiloista, vaatesäilöstä ja koko rakennuksen kattavasta langattomasta verkosta. Me voimme myös suositella paikallisia ateriapalveluita, mikäli tarvitsette sellaisia, sekä myyjiä, jotka voivat tarjota teknisiä laitteita kuten projektorikankaita, projektoreja ja äänentoistolaitteita.

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskuksen viralliset avajaiset ovat 26.4.2018 ja se avautuu yleisölle 28.4.2018. Lisätietoja tapahtumista löytyy täältä.

Esite on saatavilla englanniksi ja saksaksi.

Lisätietoja

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskus

ESO Supernova-planetaario ja -vierailijakeskus on Euroopan eteläisen observatorion (ESO) ja Heidelbergin teoreettisen tutkimuksen instituutin (HITS) yhteistyöhanke. Rakennuksen on lahjoittanut saksalainen Klaus Tschiran säätiö (KTS) ja ESO huolehtii sen toiminnasta.

Linkit

Yhteystiedot

Rami Rekola
ESO:n tiedeviestintäverkoston Suomen edustaja
Tuorlan observatorio
Sähköposti: rareko@utu.fi

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ePOD
Puh.: +49 89 320 069 65
Sähköposti: osandu@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann18019

Kuvat

Front cover of ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre events brochure
Front cover of ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre events brochure
Englanniksi