Tiedote

Space Scoop on valittu erinomaiseksi verkkosivuksi lapsille

Amerikan kirjastoyhdistyksen kunnianosoitus

19. joulukuuta 2016

Lapsille suunnattujen kirjastopalveluiden yhdistys (ALSC) "Great Websites for Kids" (GWS) on valinnut "Space Scoop"-sivuston parhaan kymmenen verkkosivun joukkoon, mitkä on suunnattu alle 14-vuotiaille lapsille. ALSC on Amerikan kirjastoyhdistyksen eli ALA:n alajaosto ja GWS:n komitea valitsee lasten parhaat verkkosivut kolme kertaa vuodessa.

ESO on iloinen siitä, että on yksi kumppani tutkimusinstituuteista, ketkä tekevät sisältöä Space Scoopiin, yhdessä ESA:n, NASA Chandra:n, Las Cumbres observatorion ja muiden kanssa.

"Space Scoop"-verkkosivu avattiin vuosi sitten osana Euroopan komission rahoittamaa EU Universe Awareness ja EU Space Awareness projektia. Se tuo joka viikko tähtitieteen uusimmat uutiset lapsille ja heidän opettajilleen soveltuvassa muodossa oppimis- ja inspiroitumistarkoituksessa. Space Scoops julkaistaan sekä digitaalisessa muodossa, että painettuna, mobiiliapplikaationa, podcastina ja videopeleinä. Jokainen Space Scoop julkaistaan samaan aikaan kuin tavallinen aikuisille suunnattu lehdistötiedote ja vapaaehtoiset kääntävät Space Scoopit 33:lle eri kielelle.

Linkit

Yhteystiedot

Sarah Eve Roberts
Space Scoop Science Writer
Universe Awareness / Cardiff University (UK)
Puh.: +44 7480 111 579
S-posti: RobertsS38@cardiff.ac.uk

Michael de Korte
Universe Awareness Editor
Leiden University, the Netherlands
Puh.: +316 23 023 196
S-posti: michaeldekorte@strw.leidenuniv.nl

Peter Grimley
ESO Assistant Public Information Officer
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6383
S-posti: pgrimley@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16087

Kuvat

Space Scoop logo
Space Scoop logo
Englanniksi