Tiedote

Science in School: Numero 38 on nyt saatavilla

6. joulukuuta 2016

Ilmaisen "Science in School"-lehden viimeisin numero on nyt saatavilla verkossa ja painettuna. Tämä tieteen opettajille suunnattu eurooppalainen lehti sisältää inspiroivia artikkeleita, hauskoja pelejä ja käytännön opiskelijatöitä jokaisessa numerossa. Sen tavoitteena on tieteen opettamisen edistäminen rohkaisemalla opettajia, tutkijoita ja kaikkia muita tulemaan mukaan Euroopan tiedekasvatuksen pariin.

Tämän numeron kohokohtiin kuuluvat seuraavat artikkelit: Sekoittuneet aistit (ymmärrä synestesiaa), Paineen alla (Maan vaipan rooli ilmastoomme), Andy Brunningin haastattelu (Compound Interest takana oleva henkilö), sekä raportti "European CanSat Competition 2016"-kilpailusta.

Luokkahuoneissa tapahtuvat käytännön opetusaktiviteetit sisältävät seuraavaa: alakoululaisille suunnattu aktiviteetti, missä oppilaat voivat olla "päivän magneetti", tuuli ja sade (meteorologiaa luokkahuoneessa fysiikan oppilaille) ja Chembot eli kemiaa robottien kanssa.

"Science in School"-lehden julkaisee EIROforum, mikä on kahdeksan Euroopan maan tieteellisten tutkimusorganisaatioiden yhteenliittymä, missä ESO on mukana yhtenä jäsenenä. Lehti käsittelee useiden eri aineiden tieteen opettamista Euroopan eri puolilla korostaen parasta opetusta ja tutkimuksen terävintä kärkeä.

Lehden useita artikkeleita, joista on käännöksiä eri kielille, löytyy verkosta. Jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi kääntämään Science in School artikkeleita omalle kielellesi verkkojulkaisuun, niin katso ohjeet Science in School verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Tania Johnston
ESO Supernova Coordinator
Garching bei München, Germany
Puh.: +49 89 3200 6130
Matkapuhelin: +49 170 867 5293
S-posti: tjohnsto@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16084

Kuvat

Cover of Science in School issue No.38
Cover of Science in School issue No.38
Englanniksi