Tiedote

"Catch a Star 2016"-kilpailu on nyt käynnissä

1. helmikuuta 2016

Koululaisia ympäri maailmaa pyydetään osallistumaan tähtitieteen kirjoituskilpailuun "Catch a Star 2016".

Osallistuakseen kilpailuun oppilaat lähettävät raportin valitsemastaan tähtitieteen aiheesta, kuten esimerkiksi tähtitieteellisestä kohteesta, ilmiöstä, havainnosta, tieteellisestä ongelmasta tai teoriasta.

Raportti kirjoitetaan englanniksi ja kirjoituksessa ei saa olla yli 5000 sanaa. Kirjoittajia saa olla enimmillään kolme, sekä mukana voi olla ryhmän johtaja, ketä ei ole opiskelija.

Raportti lähetetään sähköpostilla PDF muodossa osoitteeseen astro.edu@gmail.com. Lähetyksen takaraja on 30.11.2016.

Viisi voittajaa saavat jokainen ESO:n luovuttaman seinälle laitettavan kuvan kiehtovasta tähtitieteellisestä kohteesta. Tämän lisäksi jokaisella voittajalla on mahdollisuus tehdä etähavaintoja Bulgariassa sijaitsevalla kansallisella tähtitieteen "Rozhen" observatoriolla tai vaihtoehtoisesti ryhmä voi pitää videokonferenssin ammattitähtitieteilijän kanssa.

European Association for Astronomy Education (EAAE) ja ESO organisoivat yhdessä "Catch a Star"-kilpailun. Sen tavoitteina ovat luovuuden kehittäminen ja oppilaiden itsenäisen työskentelyn tukeminen, sekä  tähtitieteellisten tietojen ja taitojen vahvistaminen ja lisääminen.

Lue kilpailusta enemmän "Catch a Star" verkkosivulta.

Linkit

Yhteystiedot

Oana Sandu
Community Coordinator & Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Puh.: +49 89 320 069 65
S-posti: osandu@partner.eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann16004

Kuvat

Catch a Star logo
Catch a Star logo
Englanniksi