Tiedote

Tule tapaamaan ESO:a "Big Science Business Forum 2018"-tapahtumaan

5. kesäkuuta 2017

"Big Science Business Forum 2018"  eli BSBF2018 pyrkii olemaan ensimmäinen yhteistyö- ja tapaamismahdollisuus Eurooppalaisille yrityksille ja muille investoijille, missä tulevaisuuden investointeja ja hankintoja, mitkä tulevat Euroopan suurista tiedeorganisaatioista esitellään. Tapahtuman organisoivat Tanskan tiede- ja korkeakouluministeriö Kööpenhaminassa Tanskassa yhdessä ESO:n ja muiden suurten Eurooppalaisten tiedeorganisaatioiden kanssa. Sitä isännöi bigscience.dk ja se tapahtuu välillä 26.–28. helmikuuta 2018.

Osallistujia odotetaan tulevan noin 1000 pääasiassa Eurooppalaisista yrityksistä ja organisaatioista, ketkä suunnittelvat osallistumistaan "Big Science"-markkinoille. Erityiset rinnakkaissessiot, henkilökohtaiset tapaamiset, sekä näyttelyt antavat osallistujille mahdollisuuden:

  • Oppia tulevien vuosien bisnes-mahdollisuuksista hyvin laajalla eri alueella.
  • Tavata Euroopan "Big Science"-organisaatioiden edustajia ja heidän avain alihankkijoitaan.
  • Osallistua keskusteluihin "Big Science"-markkinoiden mahdollisuuksista ja haasteista.
  • Verkostua ja luoda kumppanuuksia business-to-business tapaamisissa ja avoimella näyttelyalueella.
  • Saada tietoa hankintojen säännöistä, immateriaalioikeuksista, teknologian siirrosta ja siitä miten yritykset voivat olla mukana "Big Science"-markkinoilla.
  • Nähdä yksityiskohtaisia esityksiä tulevaisuuden hankinnoista.

Big Science Business Forum 2018-tapahtuman yksityiskohdat ja ohjelma ovat saatavilla verkossa. Rekisteröinti aukeaa 26. kesäkuuta 2017.

Seuraavat organisaatiot ovat kansainvälisen organisointikomitean jäseniä ja ovat mukana järjestämässä foorumia: Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus (CERN), Euroopan avaruusjärjestö (ESA), Euroopan eteläinen observatorio (ESO), European Spallation Source (ESS), European Synchrotron Radiation Facility (ESRF), European X-Ray Free Electron Laser Facility (European XFEL), Fusion for Energy (F4E) ja Institut Laue-Langevin (ILL).

Linkit

Yhteystiedot

Oana Sandu
Community Coordinator & Communication Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Puh.: +49 89 320 069 65
S-posti: osandu@partner.eso.org

Arnout Tromp
Head of Contracts and Procurement
European Southern Observatory
Garching bei Muenchen, Germany
Puh.: +49 89 3200 6438
S-posti: atromp@eso.org

Tiedotteesta

Tunnistus:ann17029

Kuvat

The Big Science Business Forum 2018
The Big Science Business Forum 2018
Englanniksi