Bejelentések

Rendezvények az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpontban

2018. március 23.

Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont egyedülálló helyszín-alternatívákat kínál a München-környéki rendezvényszervezőknek. Rendezvény-brosúránk információval szolgál a bérelhető helyszínekről és az elérhető szolgáltatásokról.

A központ konferenciák, találkozók, workshopok, koktélpartik és más esti rendezvények megrendezésére egyaránt alkalmas. Az épületegyüttes két kiemelkedő helyszínt is kínál az események helyszínéül. A 360 fokos planetárium látványos és teljesen magával ragadó élménnyel kecsegtet. Az Űr pedig egy gömb alakú helyiség, melynek falain a Tejútrendszer képe látszik, és aminek plafonjára szerelt fényforrások a déli égbolt csillagképeit formázzák.

Ehhez csatlakozik egy 2200 négyzetméteres kiállítási terem, két szemináriumterem és egy nyitott tetőterasz, ahonnét tiszta napokon az Alpok is látható.

Az ESO Szupernóva épületében rendezett esemény kiszolgálására parkoló, ruhatár és az egész épületben elérhető wifi is rendelkezésre áll. Helyi catering szolgáltatót és technikai felszerelések (vetítővásznak, projektorok, hangrendszerek) bérbeadásával foglalkozó céget is tudunk javasolni, amennyiben szükséges.

Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont hivatalos megnyitóünnepsége 2018. április 26-án lesz, a központ 2018. április 28-tól áll a nagyközönség rendelkezésére. További információ az eseményekről ezen a linken található.

A brosúra angol és német nyelven érhető el.

További információ

Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont

Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont az Európai Déli Obszervatórium (ESO) és Heidelbergi Elméleti Tanulmányok Intézete (HITS) együttműködéséből született. Az épület a német Klaus Tschira Alapítvány (KTS) adományából születhetett meg, aminek az üzemeltetését az ESO vállalta.

Linkek

Kapcsolat

Oana Sandu
Community Coordinator & Communication Strategy Officer
ESO education and Public Outreach Department
Tel: +49 89 320 069 65
Email: osandu@partner.eso.org

About the Announcement

Id:ann18019

Képek

Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont Rendezvények brosúrájának borítója
Az ESO Szupernóva Planetárium és Látogatóközpont Rendezvények brosúrájának borítója