Meddelelse

Science in School: Nummer 34 kan fås nu

30. november 2015

Seneste udgave af det gratis tidsskrift Science in School kan nu fås både elektronisk og i trykt udgave. Dette europæiske tidsskrift for fysklærere indeholder inspirerende artikler, sjove spil og hands-on aktiviteter for skolerne. Målet er at fremme naturvidenskabsundervisningen, ved at opmuntre til kommunikation og samarbejde imellem lærere, forskere og alle andre, som er medvirkende i naturvidenskabelige uddannelser i Europa.

I dette nummer er highlights: Et kig på nogle af de fysiske og psykiske virkninger af latter; beskrivelse af, hvordan forståelsen af Jordens klima kan lære os om andre planeter; en safari igennem mundhulens mikrobakterielle jungle.

Undervisningsforløbene omfatter blandt andet:En praktisk lektion i farerne ved plasticaffald i vore oceaner; forståelse af begrebet kræfter via konstruktionen af en svæveflyvervinge; en måde at bygge et digitalt mikroskop på.

Science in School udgives af EIROforum, som er et samarbejde imellem otte europæiske regeringsledede forskningsorganisationer, hvoraf ESO er den ene. Tidsskriftet dækker naturvidenskabsundervisningen i hele Europa og på tværs af fagdisciplinerne. Ideen er at bringe det bedste frem indenfor undervisning og frontlinieforskning.

Flere af artiklerne kan findes online, også oversat til mange europæiske sprog. Frivillige, som har lyst at oversætte artikler fra Science in School kan se i guidelines on the Science in School website.

Links

Links

Kontakter

Ole J. Knudsen
ESON-Danmark Instiut for Fysik og Astronomi Stellar Astrophysics Centre Aarhus Universitet
telefon 8715 5597
mobil 4057 4530
e-mail eson-denmark@eso.org

Om meddelelsen

Id:ann15090

Billeder

The cover of Science in School issue 34
The cover of Science in School issue 34
tekst kun tilgængelig på engelsk