ALMA 360 degree panorama

A 360 degree panorama of the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA), high on the Chajnantor plateau, 5000 metres altitude in northern Chile. Taken during the ESO Ultra HD Expedition.

Të drejtat:

ESO/B. Tafreshi (twanight.org)

Rreth fotografisë

Id:uhd_img2534_babak_cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 9, 2014, 16:00 CEST
Njoftime të ngjashme:ann14035
Përmasat:15282 x 3664 px
Field of View:360° x 86.3°

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:360 Panorama
ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
32,5 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
291,6 KB
1280x1024
479,7 KB
1600x1200
693,3 KB
1920x1200
820,3 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe