ESO Supernova opening poster

Opening poster for the ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre, which will open in April 2018. Join us at Garching-Forschungzentrum to explore the Universe from here on Earth!

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:opening-poster
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Mar 21, 2018, 18:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1813
Njoftime të ngjashme:ann18022, ann18018
Përmasat:6237 x 9110 px

Rreth objektit


Formate Fotografish

JPEG i madh
6,1 MB
Publikim JPEG
1,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
174,2 KB
1280x1024
264,1 KB
1600x1200
372,5 KB
1920x1200
441,9 KB
2048x1536
575,2 KB

 

Shih dhe