Lajmërim

Publikim i ESO-s “The Messenger” nr. 152

05 Korrik 2013

Edicioni i fundit i revistës së ESO-s që del 4 herë në vit, The Messenger, tani është e disponueshme online. Gjeni të rejat e fundit nga ESO në tema që variojnë nga instrumentet e reja deri tek zbulimet e fundit shkencore.

Nga ky edicion veçojmë:

  • Një raport mbi inagurimin e ALMA-s
  • Një vështrim mbi vënien në punë të koronografit “AGPM vector vortex”
  • Një artikull i quajtur Pamja e gjerë e qendrës së Galaktikës e parë nga Kërkuesi Publik VVV i ESO-s
  • Një ekspeditë e hershme e ESO-s në Afrikën e Jugut në vitet 1950.

Shkarkoni The Messengerformatin PDF ose vizitoni faqen në internet të The Messenger-it për tu regjistruar dhe që të merrni falas një kopje në print.

Lidhje

The Messenger Nr. 152 (Qershor 2013)

rreth Lajmërimit

Id:ann13062

Fotografitë

Cover of The Messenger No. 152
Cover of The Messenger No. 152
vetëm në Anglisht